Direct la continutul paginii »

Dinmar Broker De Asigurare SRLAsadar le punem la dispozitie clientilor nostri toata experienta acumulata in acest timp reprezentandu-le interesele in fata colaboratorilor nostrii, societatile de asigurari.

Dinmar Broker de Asigurare este o societate comericala ce face parte din grupul de firme DINMAR, grup care mai cuprinde DINMAR LEASING si MILO TRADING 2000.

Va oferim servicii: RCA, asigurari CASCO, Cladiri, raspundere civila, asigurarea obligatorie impotriva dezastrelor naturale, constructii montaj, echipament electronic.

Desi am primit autorizarea de functionare CSA in 2008, suntem in piata asigurarilor inca din 2004, an in care am intrat pe piata asigurarilor avand ca principar client DINMAR LEASING.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dinmar Broker De Asigurare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dinmar Broker De Asigurare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dinmar Broker De Asigurare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.476