Direct la continutul paginii »

Diagnoza Auto In Bucuresti SRLVa oferim servicii de diagnosticare auto in Bucuresti si in zonele apropiate pentru VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Dacia Renault, Fiat.

Efectuam diagnoza computerizata pentru orice model de Opel, VW, Audi, Seat, Skoda, Ford, Dacia, orice an de fabricatie la cel mai mic pret: doar 40 LEI.

In functie de masina exista setari ale luminilor, geamurilor, trapei, portbagajului, inchiderii centralizate, etc ce pot fi modificate in functie de preferintele posesorului!

Se pot vedea diverse valori in timp real ale motorului, turbinei, injectoarelor , debitmetrului, senzorului MAP, EGR-ului, bobinelor de inductie, senzorilor de clima, de temperatura, de turatie, pompei de servodirectie,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diagnoza Auto In Bucuresti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Diagnoza Auto In Bucuresti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diagnoza Auto In Bucuresti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.490