Direct la continutul paginii »

Centrul Auto Skoda Bacau SRLBosch Car Service se adreseaza oricarui tip de autovehicul, ofera o gama larga de servicii, fiind un service generalist.

Centrul Auto Skoda Bacau este o companie cu traditie pe piata auto bacauana oferind o gama larga de servicii: vanzari Skoda,
service Skoda & Seat, dealer Bosch Car Service.

Service-ul?are o suprafata totala de peste 2000 mp. si dispune de: atelier reparatii generale, atelier tinichigerie, atelier vopsitorie, stand ITP autorizat, spalatorie auto.

O dovada in plus a preocuparii noastre pentru oferirea unei game cat mai diverse de servicii de cea mai buna calitate o reprezinta faptul ca din anul 2010 suntem DEALER autorizat BOSCH CAR SERVICE.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul Auto Skoda Bacau SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Centrul Auto Skoda Bacau SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Centrul Auto Skoda Bacau SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.762