Direct la continutul paginii »

Lazar Brand SRLFirma noastra furnizeaza servicii de tractare pe raza municipiului Bucuresti, a localitatilor limitrofe a acestuia si pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, A2 Bucuresti - Constanta, DN1 Bucuresti - Brasov.

Preturile practicate de firma noastra pornesc de la 100 RON+TVA /transport in functie de zi sau noapte ,autovehiculul transportat si de distanta parcursa .

Autoplatformele sunt actionate hidraulic , cabestan hidraulic ,remorcile sunt speciale pentru transportul autovehiculelor, asigurand un transport sigur , rapid si de calitate .

Personalul care deserveste autoplatformele este de inalta calificare si raspunde prompt la interventiile solicitate de Dumneavoastra , 24 din 24 ore.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lazar Brand SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lazar Brand SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lazar Brand SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.828