Direct la continutul paginii »

LinkTo SoftwareLinkTo Software este o companie romaneasca ce activeaza in domeniul consultantei si dezvoltării software, oferind o gama larga de servicii de dezvoltare software la comanda, printre care:
- Aplicatii web
- Aplicatii mobile pentru Windows Mobile, Windows Phone, Android, iPhone, iPad
- Aplicatii desktop pentru Windows si Windows RT
- Aplicatii web in cloud folosind Windows Azure

Pe langa aceste servicii, oferim si solutii complete pentru comert online si o noua aplicatie business de gestiune pentru zona de vending, aplicatii comercializate printr-un sistem avantajos de chirie lunara.
Credem ca numai clientii multumiti aduc valoare companiei si incercam sa proiectam si sa dezvoltam solutii software de foarte buna calitate.

Alaturi de un mediu de lucru organizat, folosim cele mai noi si performante tehnologii Microsoft pentru a ne atinge acest obiectiv, fiind si partener Microsoft in programul Bizspark si integram componentele Telerik pentru a aduce un plus de design si functionalitate produselor dezvoltate.

Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite pot fi verificate prin proiectele derulate cu clienți atât din Romania cat si din străinătate, care apreciază produsele livrate si cu care am colaborat si după livrarea proiectelor. Câteva dintre referințe le puteți vedea in portalul Microsoft PinPoint: http://pinpoint.microsoft.com/ro-RO/partners/linkto-software-4298682082/reviews/sort-Date-Desc/lang-ro-RO

Acestea sunt câteva puncte cheie care ne recomanda:
- Acordam atenție sporita in înțelegerea afacerilor clienților
- Realizăm prezentări săptămânale cu evoluția proiectului pentru evaluare
- Fiecare proiect are propriul portal web pentru comunicarea cu clienții si o mai buna organizare a detaliilor proiectului
- Oferim suport pentru toate proiectele dezvoltate si corectare gratuita de erori după ce proiectul a fost livrat.

Va stam la dispoziție prin urmatoarele mijloace de contact:
- Telefon
- Email 
- Web.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale LinkTo Software se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre LinkTo Software in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii LinkTo Software, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.