Direct la continutul paginii »

VendLog Manager SRLVendLog Manager este un sistem software conceput pentru gestionarea activității companiilor de vending in scopul îmbunătățirii proceselor de lucru si a controlului asupra activităților.

Acest sistem va oferă toate instrumentele electronice de care aveți nevoie pentru a opera mai ușor si mai eficient si are costuri de achiziție foarte accesibile, prin sistemul de închiriere lunara, având preturi începând de la 35 € / luna.

Aplicația software este folosită si recomandată de către unul dintre pionierii industriei de vending in Romania, Alisca Vending. Aron Meszaros, director general

Alisca Vending: „Folosirea acestei aplicații a îmbunătățit controlul asupra angajaților si activității si ne-a permis sa operam mai ușor si mai eficient. Recomand cu încredere !”

De ce sa folosiți acest sistem software ?
- Aplicație web securizata, ușor de folosit, in limba romana si accesibila din orice loc
- Aplicație pentru telefon mobil folosita de agenți care funcționează si fără acces la internet
- Realizare si vizualizare activități in timp real
- Control îmbunătățit asupra activității si micșorarea pierderilor cauzate de angajați neglijenți sau rău intenționați
- Comunicare eficienta intre sediu si agenții de teren
- Operare rapida prin detectarea codurilor de bare de pe automate si produse
- Rapoarte generate automat in timp real, prin care se pot urmări activitatea agenților, profitabilitatea automatelor, stocurile de produse din depozite si mașinile agenților, etc.
- Costuri mici de achiziție a sistemului software si suport tehnic permanent

Sistemul software este format din:

Aplicație web: se gestionează toate datele si se urmăresc activitățile si profitabilitatea prin generarea de rapoarte

Aplicație pe terminal mobil: folosita de agenți pe teren pentru înregistrarea activităților curente ca: încărcare / descărcare automate, citire contoare, realizare inventare, înregistrarea de evenimente, preluare sarcini de lucru, etc.

VendLog Manager a fost dezvoltat de către LinkTo Software, o companie românească ce investește in inovarea produselor dezvoltate si in al cărei portofoliu mai exista si alte proiecte interesante, printre care o platforma de comerț online.

Pentru mai multe detalii va stăm la dispoziție.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale VendLog Manager SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre VendLog Manager SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii VendLog Manager SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.884