Direct la continutul paginii »

Lactica JJ SRLDe ce Noi?

Pentru ca noi, ownerii acestui business, am fost crescuti si educati intr-un sistem capitalist avansat, avand tangente zilnice cu tot ceea ce inseamna businessul si fashionul de elita. (Intelegem necesitatile omului contemporan, sofisticat!)

De la Wall Street si Bryant Park in New York, pana la covorul rosu al evenimentelor de marca ale Hollywoodului, experienta noastra acumulata de-a lungul timpului, este asul din maneca, cu ajutorul caruia va vom rasfata si asigura accesul la cele mai exclusiviste si rafinate produse de pe piata.

Dorim ca dumneavoastra sa ne fiti mai mult decat un client la distanta. Prin profesionalismul, corectitudinea si atentia noastra catre detaliu, dorim sa va castigam increderea, aprecierea si - de ce nu - prietenia de lunga durata.

Va asteptam in familia Runway, cu bratele deschise.

Be Cool ! Be Smart ! Be Fabulous !

R U N W A YContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lactica JJ SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lactica JJ SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lactica JJ SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Lactica JJ SRL


36.780