Direct la continutul paginii »

Prinsart SRLFunctionand ca o divizie a Prinsart specializata in concerte si evenimente corporate, aducem impreuna cu echipamente variate si performante o experienta de aproape 10 ani in deservirea din punct de vedere tehnic a evenimentelor. O experienta care ne-a invatat importanta fiecarui detaliu, valoarea oamenilor bine pregatiti si nu in ultimul rand valoarea unui client multumit.

Promisiunile noastre sunt: solutia tehnica potrivita la un pret optim si un eveniment impecabil din punct de vedere tehnic.

Va puteti baza pe noi pentru:

  • consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite
  • instalarea echipamentelor
  • asistenta tehnica in timpul desfasurarii evenimentelor
  • asigurarea echipamentelor de rezerva (back-up)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prinsart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prinsart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prinsart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.