Direct la continutul paginii »

Job Cruise SRLJob Cruise recruteaza si angajeaza personal pentru vase de croaziera. Locurile de munca sunt oferite de cele mai mari companii din domeniu: Royal Caribbean, Celebrity Cruises si Azamara Cruises. Daca doriti un loc de munca pe un vas de croaziera.

LISTA DE SERVICII OFERITE OPTIONAL

  • Pregatirea documentatiei pentru aplicarea candidatului la Consulatul SUA, pentru viza C1/D. Completarea aplicatiei, inregistrarea acesteia si obtinerea datei de interviu ;
  • Pregatirea documentatiei si completarea aplicatiei pentru orice alt tip de viza solicitata de companie  in vederea imbarcarii pe un vas de croaziera;
  • Rezervare bilet de avion.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Job Cruise SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Job Cruise SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Job Cruise SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Job Cruise SRL


38.418