Direct la continutul paginii »

Tipo Media SRLTipografie digitala cu comanda online. Preturi si lista de produse disponibile pe site.

Oferim clientilor nostri (pentru comenzi >500 RON) livrare gratuita a produselor oriunde in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici se percepe o taxa de deplasare in functie de distanta sau se pot ridica de la sediul firmei noastre.

Pentru o colaborare mai rapida si mai usoara puteti face upload documentului direct pe serverul nostru fara a mai fi nevoie sa va deplasati la sediul firmei noastre. Numele fisierului va fi numele firmei dumneavoastra pentru a fi indentificat mai usor. In urma upload-ului va rugam sa contactati unul din tehnicienii nostri pentru a confirma comanda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipo Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipo Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipo Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.