Direct la continutul paginii »

Drill Team SRLSocietatea DRILL TEAM SRL infiintata in 2007, cu sediul in DEVA, isi desfasoara activitatea in domeniul topografiei, geodeziei, cadastrului si cartografiei cu o paleta foarte larga de lucrari cuprinzand cartografierea subacvatica si masuratori cu dirijarea forajului orizontal .

Gratie unui colectiv tanar si dinamic de profesionisti autorizati, utilizand softuri de specialitate si aparatura de ultima generatie, satisface cu succes cerintele pietei actuale, oferind clientilor la costuri minimale servicii de calitate realizate rapid si eficient.

Efectuam o gama larga de lucrari de cadastru si topografie,de cartografiere terestra si subacvatica, de masuratori si dirijare a forajului orizontal.

Oferim GRATUIT consultanta clientilor !

Pentru a veni in intimpinarea clientilor nostri, va punem la dispozitie lista actelor necesare pentru pregatirea acestora din timp. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare, respectand normele emise autoritatile competente.

Executam lucrari in toata tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Drill Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Drill Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Drill Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Drill Team SRL


31.888