Direct la continutul paginii »

Retro Flower SRLRetro Flower are ca domeniu de activitate designul floral, va poate oferi consiliere si creeaza pentru dumneavoastra printre altele :

  • Aranjamente florale ( pentru diverse evenimente, Sfantul Valentin, pentru 1-8 Martie, pentru Sarbatorile Pascale sau pentru Sarbatorile de iarna )
  • Buchete pentru persoane dragi, prieteni sau pentru diferite ocazii;
  • Aranjamente, buchete, lumanari pentru nunti si botezuri;
  • Coroane si jerbe funerare;

Facem livrare oriunde in Bucuresti si in zonele limitrofe. Ne contactati, ne transmiteti comanda si noi livram pentru dumneavoastra !!

Contactati-ne si impreuna vom alege florile si aranjamentul potrivit evenimentului la care participati sau in care sunteti implicat direct.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Retro Flower SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Retro Flower SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Retro Flower SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Retro Flower SRL


37.310