Direct la continutul paginii »

Kivadra SRLOfertă preluare uleiuri uzate Societatea noastră face parte dintr-un grup de firme specializate în domeniul petrolier și al uleiurilor minerale.

Deținem o bază logistică în conformitate cu toate normele europene de mediu și siguranță.

De asemenea, societatea noastră oferă servicii ecologice industriale, constând în colectare și tratare reziduri petroliere,uleiuri minerale, curățare bazine, intervenție în cazul unor accidente ecologice.

Propunerea noastră de colaborare constă în serviciul de preluare a uleiurilor minerale uzate, prin punerea la dispoziție de recipienți speciali de și asigurarea tranportului acestora cu mașinile noastre autorizate în acest sens.

Ridicarea deșeurilor de uleiuri minerale se va face la cerere sau la un termen convenit de ambele părți și se va efectua în conformitate cu normele de mediu și de siguranță din țara noastră. În speranța că veți găsi intersantă oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la oricare din numerele și adresele prezentate.

Suntem deschiși oricărui dialog în vederea începerii unei colaborări reciproc avantajoase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kivadra SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kivadra SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kivadra SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Kivadra SRL


30.457Produse

    1. 2