Direct la continutul paginii »

kendall enterprise groupEmail-ul, denumit si “posta electronica” ia amploare in activitatea fiecarui domeniu in care acesta este utilizat devenind din ce in ce mai mult un fenomen printre celelalte modalitati mai vechi de comunicare. Utilizat corect, acesta devine o unealta foarte rapida, sigura si compacta prin care se vor transmite informatiile extrem de rapid, ajungand la destinatia dorita in orice moment in care isi va dori expeditorul.

Email marketing-ul este o unealta importanta a cumpararii, respectiv vanzarii online. Un prim avantaj pe care aceasta modalitate de comert il confera este acela ca are un cost redus, si astfel investitia in acest procedeu este una minima, comparand-o cu recompensa posibila obtinuta mai tarziu. Un alt avantaj, si probabil unul dintre cele mai bune atu-uri ale email marketing-ului este acela ca este simplu si eficient, deoarece nu precede experienta prea multa in domeniul respectiv pt a fi utilizat,deci este la indemana fiecarui utilizator obisnuit. Bineinteles, la toate acestea se adauga si faptul ca este un mijloc global de comunicare, rapid si mobil, care este extrem de popular printre toti utilizatorii de orice tip de pe glob.

Serviciile oferite de noi sunt compacte si complete, deoarece ne ocupam de la bun inceput de crearea newsletter-ului, expedierea acestuia si actualizare a acestuia si ingrijirea ca sa ajunga la destinatia furnizata de dumneavoastra. De asemenea realizam studiu de caz, cream contentul dorit de dumneavoastra, pt realizarea unui serviciu satisfacator pentru ambele parti implicate. Gandindu-ne ca in lumea afacerilor rezultatele sunt mereu cele care conteaza,majoritatea companiilor care investesc in email marketing o fac din cauza ca mereu isi recupereaza investitia si de cele mai multe ori aceasta este cu mult mai mare. Un exemplu ar fi un studiu recent din cursul anului 2011,cand s-a estimat faptul ca pt fiecare 1 euro investit in email marketing,se poate castiga pana la 40 de euro. Luand in calcul aceasta estimatie foarte optimista, dar si realista, realizam ca aceasta platforma de marketing este poate chiar cea mai buna dintre toate cele care exista la momentul actual.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale kendall enterprise group se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre kendall enterprise group in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii kendall enterprise group, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Kendall enterprise group


11.777