Direct la continutul paginii »

Inovart Consulting SRLNoi, Inovart Consulting, suntem o echipa de creatie publicitara, cu o vasta experienta in acest domeniu, dedicata in a crea cele mai eficiente solutii pentru clientii nostri, dezvoltand concepte inedite si proiecte speciale. Ne definim prin inovatie si calitatea serviciilor pe care le oferim. Compania activeaza in special in zona de nord-est a tarii si ne numaram printre agentiile de publicitate din Romania care ofera toata gama de servicii publicitare, de la produse personalizate, unice pentru fiecare client in parte, la consultanta in marketing, solutii de promovare si multe altele.

Inovart Consulting Iasi produce: bannere, mesh-uri, casete luminoase, litere volumetrice, incriptionari auto si vitrine, structuri metalice, obiecte promotionale, pliante, aviziere, oglinzi plexiglas, casete luminoase, bannere stradale, firme publicitare, publicitate online, litere volumetrice, reclame luminoase, panouri luminoase, panouri publicitare electronice, sisteme de expunere, panouri de afisaj.

Ne diferentiem de concurenta prin seriozitate, promptitudine, calitatea produselor si a serviciilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inovart Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inovart Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inovart Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.