Direct la continutul paginii »

A.N.C.T.H.F.Despre Noi

Asociatia “Nationala a Tanarului si Copilului cu Handicap Fizic” (ANTCHF) este o organizatie romaneasca neguvernamentala, non-profit, infiintata in anul 2003. Asociatia a rezultat din initiativa unui grup de romani care si-au propus sa contribuie prin actiuni umanitare la ameliorarea situatiei unor categorii sociale defavorizate.

Asociatia se ocupa de integrarea sociala a persoanelor aflate in dificultate, indiferent de varsta si sex, a familiilor nevoiase, a caror situatie socio-economica precara le expune unui risc ridicat de destramare si abandon familial, de marginalizare si excluziune sociala (familii/persoane fara adapost sau cu un adapost incert si inadecvat; familii monoparentale si/sau cu multi copii si cu un nivel redus de educatie, care se confrunta cu saracie severa; familii cu membri someri de lunga durata sau care muncesc in sectorul informal; familii a caror singura sursa legala de venit este alocatia pentru copii; familii in care violenta, abandonul scolar si familial, consumul de diferite tipuri de droguri sunt frecvente).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A.N.C.T.H.F. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre A.N.C.T.H.F. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A.N.C.T.H.F. , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.