Direct la continutul paginii »

Astra Metea Soft SRLSC Astra Metea Soft din Ocna Mures va sta la dispozitie cu o gama de servicii de tv satelit, sisteme de alarma si camere de supraveghere.

Proiectarea unor instalatii de satelit terestre comunitare la case de vacanta vile sau hoteluri , inainte de constructia lor sau imbunatatire a celor deja incepute. Consultanta gratuita generalista privitor la acest domeniu.

Vanzari de orice componente ale instalatiilor de satelit (antene, LNB, motoare, receptoare digitale, pozitionere, suport fixi…etc).

Instalari de antene de tip DTH (Max, Digi,Dolce, Focus, Boom TV) cu materialele firmei sau a clientilor sau la service-ul celor montate de altcinevaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Astra Metea Soft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Astra Metea Soft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Astra Metea Soft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.