Direct la continutul paginii »

Fortuna Palace. Luxury GamesCea mai exclusivista sala de jocuri din inima Bucurestiului. Sala de jocuri clasa lux. Program motivational activ permanent. Tombole periodice/permanente.

FORTUNA PALACE înseamnă:

  • un caleidoscop constant de tombole zilnice, săptămânale şi lunare,
  • 97% - procentajul de câştig al aparatelor şi a jackpot-urilor,
  • restaurant exclusivist si bufet gratuit
  • artificiul evenimentelor mondene,
  • o lume de înaltă societate în strânsă legătură cu confortul casei şi servicii exclusive.

Numai în Palatul Fortunei puteţi vedea cu uşurinţă statisticile cu privire la orice aparat de jocuri - suntem deschisi pentru DVS, noi jucam fair-play.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fortuna Palace. Luxury Games se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fortuna Palace. Luxury Games in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fortuna Palace. Luxury Games, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Fortuna Palace. Luxury Games


39.304