Direct la continutul paginii »

Ag Camo International SRLCompania AG CAMO INTERNATIONAL SRL a fost infiintata in anul 2006 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind si completand treptat o gama de produse ce ating domeniile militar, securitate, vanatoare si camping.

Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la comercializarea echipamentului militar compatibil statelor membre UE si implicit Romaniei .

Calitatea produselor oferite de noi reprezinta cea mai importanta carte de vizita a companiei urmata fiind indeaproape de renumele propriilor magazine ce functioneaza sub titulatura MILITARY-SHOP.ro .

Incheiem aceasta scurta prezentare avand convingerea ca v-am starnit interesul asupra companiei noastre si implicit a produselor de calitate premium vandute de noi de care speram ca veti beneficia cat mai curand.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ag Camo International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ag Camo International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ag Camo International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.