Direct la continutul paginii »

Pro Rock SRLROCKSHOP - Magazin online de muzica pe suport CD, DVD BLU-RAY, SACD,discuri vinyl, bilete concerte, tricouri si hanorace cu formatii rock, etc. Aducem muzica la comanda. Se poate plati si cu card la magazin.

Cine doreste sa ne viziteze sau sa ridice produsele comandate personal o poate face la showroom-ul nostru din str. ION CAMPINEANU NR 24, sect1.

Transportul si livrarea produselor cumparate se face dupa cum urmeaza: 

1. Cu Posta Romana(pttr). Costul transportului este de 7ron (incl. Tva) pentru coletele cu valoare cuprinsa intre 1-300ron, iar peste aceasta suma transportul este gratuit. Durata transportului de regula cu posta romana dureaza 3-5 zile oriunde in tara, exceptie anumite cazuri speciale.  

2. Curier postal (Nemo Express). In acest caz costul transportului este suportat de catre cumparator si se plateste evident la ridicarea coletului. Nemo express livreaza in 2 sau3 zile si are tarife moderate deci nu va "taxeaza" peste normal. Daca valoarea comenzii este mai mare de 500 ron aveti bafta , platim noi curierul.  

3. Ridicare din magazin. Dupa lansarea comenzii si confirmarea ei clientul se poate prezenta la showroom-ul nostru din mag.  Muzica (stand rockshop) pentru a-si ridica comanda. Aici poate plati si cu card (avem POS).  

In cazul in care apar probleme ne sunati si vom da informatii suplimentare. Deasemenea orice problema care apare o vom rezolva in mod amiabil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Rock SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pro Rock SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Rock SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Pro Rock SRL


828.957