Direct la continutul paginii »

Sporting International Kids WorldSPORTING INTERNATIONAL KIDS WORLD cel mai mare si mai complex site, reprezentanta a celor mai mari producatori de locuri de joaca din lume, din Corea, China, Taiwan si Hong Kong, colectia 2010-2011, folosind numai materiale originale de ultima generatie LLDPE, certificate si garantate international CE, FDA, TUV, pentru cea mai complexa si diversa gama de locuri de joaca interior exterior, gonflabile, mobilier gradinite si scoli, dotari parcuri, echipamente fitness, suprafete artificiale ecologice de ultima ora pentru toate sporturile - patinaj si schi ( fara gheata si zapada folosibile 365 de zile si O consum energie) gazon artificial fotbal FIFA 2 stele, terenuri tenis Decoturf –USA, handbal, baschet, volei, pista atletism, multisport, toate cu absolut cele mai bune preturi din Romania si nu numai direct de la fabricanti, fara intermediari si comisioane. 

Materialul de fabricare are o compozitie de ultima generatie cu aluminiu , otel, otel-galvanizat folosit la ranforsari, dar mai ales geomembrana LLDPE-(LINEAR LOW DENSITY POLYETHYLENE) care ii confera o rezistenta sporita, flexibilitate si durabilitate, mentinandu-i abilitatea pentru elongatie la greutate, fara a exista pericolul de a pierde rezistenta la crapare si rupere in cazul temperaturilor scazute si expunere prelungita la razele ultraviolete.

Locurile de joaca special concepute includ scari de acces pentru copii, tobogane, tunel tobogan wave-side, locuri de catarat si tuneluri spatiu pentru exercitii elongatii, forta brate, echilibru, toate acestea componente ale dezvoltarii indemanarii si abilitatii copilului.

Locurile mari pot fi folosite si de 40-50 de copii simultan ,toate fiind recomandate pentru copii intre 3-12 ani in vederea formarii si dezvoltarii deprinderilor motrice de baza si a calitatilor fizice si intelectuale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sporting International Kids World se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sporting International Kids World in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sporting International Kids World, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.126