Direct la continutul paginii »

Incitato Impex SRLBaza Hipică Incitato a luat ființă într-una din cele mai îndrăgite zone de agrement în aer liber de la poalele Feleacului și s-a populat în anul 2000, când au sosit primii cai „acasă”.

În aceeași incintă își desfășoară activitatea Clubul Sportiv Hipic Incitato, care s-a afiliat la Federația Ecvestră Română (FER) în anul 2002.

Deși dezvoltarea urbanistică a Clujului, începând din anul 2004, a transformat imaginea zonei Becasului, micuța bază încearcă să se păstreze ca o frumoasă oază de verdeață pe cei 7000 de m2, pe care până in prezent s-au plantat peste 350 de arbori şi arbuști.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Incitato Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Incitato Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Incitato Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.568