Direct la continutul paginii »

First Job School SRLDe aceea avem o organizare adecvata, o infrastructura performanta, metode de lucru corespunzatoare si personal competent, motivat si constient de rolul avut in realizarea obiectivelor. Acestea sunt indeplinite permanent in acord cu standardul de referinta al Sistemului de Management al Calitatii EN ISO 9001:2000.

Oferim atat servicii de traducere a oricarui tip de document din si in orice limba , precum si servicii de translatie. Traducerea se efectueaza in cel mai scurt timp incluzand, legalizarea, dar si in regim de urgenta.

Centrul nostru educational a oferit de-a lungul timpului cursuri pentru renumite companii oferind o gama variata de servicii.


Biroul de traduceri autorizate a fost infintat odata cu Centrul Educational 1 Job School adresandu-se atat persoanelor fizice cat si juridice .
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale First Job School SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

34.639