Direct la continutul paginii »

Centrul De Pregatire A Personalului Pentru Comert Cepecom SAIn colaborare cu AMOFM Bucuresti, AJOFM Ilfov, AJOFM Giurgiu, AJOFM Brasov, SC CEPECOM SA a asigurat, prin cursuri de calificare, cursuri de perfectionare si cursuri de specializare, formarea profesionala a cca. 100 de someri anual.

In 2010, CEPECOM devine furnizor acreditat de servicii de informare si consiliere si servicii de mediere a muncii pe piata interna: Acreditarea Ministerului Muncii, Solidaritatii sociale si familiei – ANOFM.

SC Centrul de Pregatire a Personalului pentru Comert – CEPECOM S.A. a fost infiintat in 1998, prin reorganizarea unei companii fondata in 1994. In anul 1999, CEPECOM obtine acreditarea ca formator a Ministerului Educatiei Nationale – Directia Generala de Resurse Umane – Directia Formare Continua si Integrare Profesionala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul De Pregatire A Personalului Pentru Comert Cepecom SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

29.045