Direct la continutul paginii »

Eco General Electric SRLFirma Ege-Grup a fost infintata in anul 1992 si are ca scop vanzarea de produse de cea ma buna calitate si la preturi romanesti: contactoare, intrerupatoare, REH, fea, scule din carbura metalica, corpuri de iluminat si surse economice.

Produse si servicii:cuplaje electromagnetice CED, frane electromagnetice FEA, ridicatori hidraulici, Scule profesionale electrice, aschietoare din carbura metalica placute videa sinterizate, corpuri iluminat public.

Produse:
-Reh
-Cuplaje Electromagnetice
-Cutite
-Truse scule
-Burghii
-Scule Aschietoare
-Organe De Asamblare
-Rulmenti
-Echipamente De Protectie
-Filiere
-Frane Electromagnetice
-Surubelnite
-Chei si Clesti
-Mandrine
-Menghine
-Pietre Polizor
-Ghidaje Grt
-Contactori
-Freze discContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eco General Electric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eco General Electric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eco General Electric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.623