Direct la continutul paginii »

Euro Fashion Manufacturing SRLEURO FASHION MANUFACTURING S.R.L. este o companie romaneasca cu capital integral privat cu sediul in mun. Buzau, la o distanta de aproximativ 110 km de Bucuresti, si care are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea de articole de imbracaminte tricotata, intr-o gama variata de modele si combinatii (pulovere, jachete, veste, fuste, compleuri) atat pentru adulti cat si pentru copii.

In cadrul companiei noastre tehnologia folosita in procesul de productie este una dintre cele mai performante, constand in masini de tricotat automate SHIMA SEIKI, echipamente JUKI, KMF si MONTI ANTONIO. Aceste tehnologii operate de un personal calificat ne ofera posibilitatea sa realizam produse cu un finisaj deosebit si de calitate superioara cu un consum minim de materie prima.

Activitatea firmei este coordonata de o echipa manageriala calificata si cu vasta experienta in domeniu. Sectia de productie este organizata pe flux tehnologic (creatie, mostrare, serie zero, sala croit, sectia de confectii propriu-zisa, control final, ambalare), avand o capacitate de productie medie lunara de 25.000 bucati, marea majoritate fiind destinata exportului.

Clientii nostrii sunt companii binecunoscute pe piata europeana de tricotaje, din Franta, Spania, Germania, Anglia, Olanda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Fashion Manufacturing SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euro Fashion Manufacturing SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Fashion Manufacturing SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.746