Direct la continutul paginii »

Looloo Decor SRLLooLoo a început ca o idee îndrăzneaţă, pe care o echipă tânără şi entuziastă a reuşit să o pună în practică. Acum, LooLoo este un atelier de creaţie vestimentară şi de ambient de înaltă clasă, condus de doi ingineri textilişti. Experienţa lor de peste 10 ani în producerea ţinutelor pentru firme de renume - Kenzo, Darel, Lacroix, 1.2.3, Un Jour Ailleurs, Positive Attitude, Judy's Group, Rosner - este o garanţie pt. calitatea desăvârşită a fiecărui produs marca Looloo.

Ţinutele LooLoo sunt puse în valoare prin folosirea unor ţesături atent alese, pe bază de fibră naturală şi în amestec cu fibră naturală. Materialele sunt importate din Italia, de la furnizori (Miroglio şi Taiana Virgilio) renumiţi pentru calitatea deosebită a ţesăturilor firmate de marile case de modă.

LooLoo nu creeaza haine, nu creeaza un stil, ci un spirit. Confort, naturaleţe, bună dispoziţie, relaxare... şi o prezenţă notabilă oriunde ai merge - toate la un loc înseamnă spiritul LooLoo. Ţinutele LooLoo sunt gândite să ofere comoditate şi sentimentul de siguranţă pe care doar hainele de bună calitate şi care te avantajează ţi-l pot da. Creaţiile noastre pleacă de la linia clasică şi sunt aduse în tendinţele sezonului prin accente de ultimă oră. Calitatea LooLoo este rezultatul armoniei dintre linie (croială), material şi execuţie.

LooLoo creează pentru tine modele originale şi realizează ţinute office, casual, elegante şi pentru ocazii speciale. Modelele propuse pot fi unicat sau în serie foarte mică, pe o gamă largă de mărimi, inclusiv mărimi personalizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Looloo Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Looloo Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Looloo Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.