Direct la continutul paginii »

Marconf SAIn anul 1967 au fost introduse in fabricatie o mare varietate de articole: halate protectie, rochii fete, pantaloni barbati, bluze femei, uniforme scolare.

In ultimii ani au fost cucerite noi piete de desfacere, in prezent marea parte din productie se realizeaza pentru export, societatea fiind profilata pe productia de confectii si lenjerie atat pentru femei cat si pentru barbati.

În aceastã perioadã s-a pus accentul pe dotarea societãtii cu unele dintre cele mai moderne utilaje atât în atelierele de productie cât si în cele de croit, fapt ce a condus la cresterea calitãtii produselor si a productivitãtii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marconf SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marconf SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marconf SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.