Direct la continutul paginii »

L.c.l. Romania SRL
Cu o echipa de 800 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii textile - camasi de noapte, pijamale pentru copii si adulti, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Infiintata in anul 1994, Lcl Romania S.A isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a
se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lcl Romania S.A.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale L.c.l. Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre L.c.l. Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii L.c.l. Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.449