Direct la continutul paginii »

Cleopatra Lux SRLS.C. CLEOPATRA LUX S.R.L. va ofera pentru prima data in Romania o noua colectie de haine de blana de lux. Produsele se gasesc intr-o gama larga de modele si culori, clasice cat si excentrice (paltoane, jachete, haine trei sferturi).

Produsele noastre sunt insotite de certificat de garantie in caz de accidente si certificat de calitate. Societatea noastra executa si comenzi pentru a putea indeplini dorintele clientilor nostri.

Cleopatra Lux, va pune la dispozitie un personal specializat pentru curatarea, modificarea si repararea hainelor dvs. de blana! Pentru mai multe informatii asteptam sa ne contactati la numerele noastre de telefon sau va asteptam la magazinul nostru.

Va multumim!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cleopatra Lux SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cleopatra Lux SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cleopatra Lux SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.913