Direct la continutul paginii »

Eucom Romania SRLDatorita intelegerii profunde a pietei, societatea noastra ofera clientilor sai vaste cunostinte in diferite domenii, bazandu-ne pe metode si know-how international.


Centrul de limbi moderne si training, EuCom Romania, a luat fiinta la inceputul anului 2005, urmand o evolutie constant ascendenta. Activitatea societatii a inceput in Timisoara, iar in momentul de fata furnizam servicii in toate orasele mari ale tarii, fiind dedicate exclusiv pe segmentul corporate.


Privind spre integrarea in Uniunea Europeana, ne-am concentrat spre furnizarea celor mai importante servicii pentru dezvoltarea profesionala, fiind condusi de motto-ul: “Cum nu exista doi oameni la fel, nu exista nici doua companii identice, in sensul nevoilor, si implicit, a solutiilor de training”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eucom Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

34.287