Direct la continutul paginii »

Intreprinderea De Studii Si Cercetari Energetice SAINTREPRINDEREA DE STUDII SI CERCETARI ENERGETICE - ISCE - S.A. – Bucureşti, o societate comercială cu capital integral privat, dispune de personal calificat, circa 40 de absolvenţi de Universităţi tehnice cu experienţă în cadrul sistemului energetic naţional, din fostul RENEL.

BENEFICIARI PRINCIPALI AI SERVICIILOR EFECTUATE DE I.S.C.E.

þ HIDROELECTRICA S.A.
þ TERMOELECTRICA S.A.
þ TRANSELECTRICA S.A.
þ INSTITUTUL de STUDII şi PROIECTĂRI ENERGETICE S.A.
þ INSTITUTUL de STUDII şi PROIECTĂRI HIDROTEHNICE S.A.
þ SERVICII DE UTILITĂŢI PUBLICE
þ AGENŢI ECONOMICI PRIVAŢI
þ PROGRANE DE CERCETARE NAŢIONALEContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intreprinderea De Studii Si Cercetari Energetice SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intreprinderea De Studii Si Cercetari Energetice SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intreprinderea De Studii Si Cercetari Energetice SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.239