Direct la continutul paginii »

Active Resurse Company SRLActivând în industria mondială de petrol şi gaze, am înţeles necesitatea creării unei baze de date cu personal calificat, eterogen, care cuprinde specialişti din Europa, Orientul Îndepărtat, Africa şi America de Sud.

Active Resurse Company a fost infiinţată în anul 2005 in inima Prahovei, zonă din Romania cu vocatie în domeniile rafinării şi petrochimiei, aflată la 60 km departare de capitală.

Scopul nostru este să asigurăm clienţilor servicii personalizate de încredere, dorind să furnizăm nu doar personal calificat şi recomandat, ci şi toate celelalte servicii complementare care ţin de această activitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Active Resurse Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Active Resurse Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Active Resurse Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.761