Direct la continutul paginii »

I C P E SAICPE-Centrul de Materiale Electrotehnice si Tehnologii de Mediu este specializat in design-ul si instalarea sistemelor de incalzire electrica in pardoseala, destinate aplicatiilor industriale, comericiale si domestice.

Sistemul de incalzire electrica radianta in pardoseala cu cabluri electrice poate fi utilizat pentru toate tipurile de incinte, in cazul cladirilor renovate sau a celor nou construite.

Prin utilizarea sistemului de incalzire cu cabluri electrice se evita metoda de indepartare a ghetii si a zapezii cu nisip si sare, astfel prelungindu-se durata de viata a materialelor de constructie utilizate.

Sistemul pentru topirea ghetii si zapezii este realizat din cabluri electrice cu protectie exterioara si din termostate care asigura pornirea si oprirea automata a sistemului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I C P E SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I C P E SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I C P E SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.748