Direct la continutul paginii »

Protectbau SRLDatorita schimbarilor pe piata energetica ne-am orientat atentia asupra energiilor neconventionale. Am studiat oferta a mai multor furnizori si inainte de a le oferi clientilor nostri le - am testat in prealabil - ca sa va putem oferi solutia optima.

Firma Protectbau a fost infiintata in 2010 si a preluat de la reprezentantul vechi al firmei austriece Avenarius Agro GMBH Sistemele de protectie anticorozive. Printre fondatorii firmei sint si experti in domeniul protectiei anticorozive care activeaza pe piata romaneasca inca din 1990.

OBIECTIVUL NOSTRU este PERFECTIUNEA, deaceea consiliem clientii nostrii in vederea obtinerii solutiei optime la problemele lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Protectbau SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Protectbau SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Protectbau SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.756