Direct la continutul paginii »

Falcon Electronics Prod SRLFalcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial.

Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker.

De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Falcon Electronics Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Falcon Electronics Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Falcon Electronics Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Falcon Electronics Prod SRL


38.676