Direct la continutul paginii »

Nord Dezmembrari SRLSocietatea Nord Dezmembrari SRL este infiintata in anul 2009, ca un efect pozitiv al crizei economice, avand ca si obiectiv o alternativa de preturi reduse pentru piesele auto originale.

Livrarea pieselor comandate se face prin firma de curierat in termen maxim de 48 de ore de la data confirmarii comenzii (zile lucratoare). Piesele sunt impachetate astfel incat sa nu fie deteriorate pe parcursul transportului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nord Dezmembrari SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nord Dezmembrari SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nord Dezmembrari SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.574