Direct la continutul paginii »

Premium SAPREMIUM inseamna eficienta, solutii tehnice moderne, confirmate in aplicatii, profesionalism, experienta, promptitudine si calitate.

In 1962, pe platforma Brazi a aparut ca unitate separata Combinatul Petrochimic Brazi, cu ateliere de proiectare proprii.

In 1990 C.I.R.P. Brazi se desfiinteaza, desprinzandu-se ca structura separata Combinatul Petrochimic Brazi, numit ulterior PETROBRAZI, cu sectie de proiectare.

In 1971 Rafinaria Brazi si Combinatul Petrochimic Brazi au fuzionat in G.I.P. Brazi (Grupul Industrial Brazi).

Specializata in domenii diverse, PREMIUM colaboreaza cu firme de prestigiu, avand o certa reputatie pe piata de profil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Premium SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Premium SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Premium SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.017