Direct la continutul paginii »

Easy Scop Consulting SRLManagementul companiei este alcătuit din 2 experţi cu experienţă relevantă, proveniţi din mediul financiar-bancar.

Misiunea noastră este să contribuim alături de dumneavoastră, clienţii noştrii, la formarea unei culturi organizaţionale privind administrarea afacerii şi dezvoltarea acesteia, calitate, mediu, securitatea muncii.

Oferta noastră de consultanţă vă asigură soluţii atât în relaţia cu Autoritatea de management a fondurilor europene cât şi în relaţia cu celelalte instituţii financiare ce pot fi implicate în proiectul dvs. de investiţii (bănci, societăţi de leasing, fonduri de garantare).

Suntem specializaţi atât în elaborarea de planuri de afaceri şi studii de fezabilitate cât şi în întocmirea şi susţinerea dosarelor de finanţare atât pentru Fondurile Structurale (FEADR, POR, POS) cât şi pentru credite bancare sau contracte de leasing.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Easy Scop Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Easy Scop Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Easy Scop Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.070