Direct la continutul paginii »

HR Virtual Agency SRLHR VIRTUAL AGENCY reprezinta un nou concept de asistenta in Resurse Umane, cu ajutorul caruia activitatile dvs. pot fi externalizate usor si rapid catre un consultant disponibil prin intermediul internetului. Agentia ofera suport in primul rand pe partea de recrutare si selectie, dar si in alte activitati de Resurse Umane. In acelasi timp, oferim si o serie de servicii secundare, precum creare site de internet, creare materiale grafice, traduceri, prelucrare date, activitati de secretariat. Pentru clientii din orasul IASI, aceste servicii pot fi oferite atat prin intermediul internetului, cat si direct la sediul firmei dvs.! Oferta de pret este personalizata in functie de solicitare. Pentru a obtine o estimare a costurilor, va rugam sa ne contactati. HR VIRTUAL AGENCY - Servicii online de asistenta in Resurse Umane, doar la un click distanta!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale HR Virtual Agency SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre HR Virtual Agency SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii HR Virtual Agency SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.