Direct la continutul paginii »

Gittanos Company SRLDominet este cea mai dinamica companie locala in domeniu comunicatiilor din Timisoara. Cu siguranta nu suntem cel mai mare furnizor de servicii Internet si comunicatii de pe piata. Dar suntem una din cele mai stabile si de incredere companii din domeniu din Timisoara.


In Timisoara oferim servicii de acces Internet de banda larga, comunicatii, telefonie si consultanta adresate companiilor precum si servicii de acces internet si telefonie adaptate utilizatorilor rezidentiali.

Acoperim cu conexiuni pe fibra optica majoritatea zonelor industriale, cladirilor comerciale si cartierelor rezidentiale din Timisoara. Deci sunt mari sanse ca serviciile Dominet sa fie deja in zona dumneavoastra. Iar daca nu suntem deja, cu siguranta vom ajunge in scurt timp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gittanos Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gittanos Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gittanos Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.320