Direct la continutul paginii »

Sky Group SRLCalculeaza ruta este o aplicatie care are ca scop atat promovarea obiectivelor turistice, cat si indicarea traseului intre doua destinatii. Unicitatea acestei aplicatii consta in faptul ca pe traseul ales puteti selecta (cu o abatere de la 5 la 50 de km) toate obiectivele (naturale, istorice, culturale) pe care le puteti vizita.

Prin calculeaza ruta dorim sa imbunatatim toata informatia turistica de care aveti nevoie.

Acum e mult mai usor sa gasesti informatii complete despre turism si locurile care te intereseaza din Romania, folosind un motor de cautare simplu si eficient!

Cu optiunea "Cauta un obiectiv", esti doar la un click distanta de orice tip de obiectiv turistic, restaurant, hotel sau pensiune si ce ai putea intalni in drumetiile tale, fie ca este vorba despre o cascada, un castel, o manastire, un muzeu, o statiune sau un parc de distractii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sky Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sky Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sky Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.