Direct la continutul paginii »

Anfaengineering SRLCompania Anfaengineering SRL produce o gama variata de lampi LED care se pot folosi penru iluminatul locuintelor, iluminatul exterior, iluminatul arhitectural si decorativ.

LED-urile au o eficienţă ridicata in conversia cuentului electric in lumina ceea ce duce in final la un consum redus de energie electrica.

Produsele noastre se adreseaza atat producatorilor de lampi (care pot folosi lampile LED multicolore sa inlocuiasca clasicele becuri incandescente), cat si distribuitorilor si utilizatorilor finali.

Produse si servicii:proiectare si productie lampi LED multicolore, spoturi luminoase, lampi gradina, iluminare decorativa, iluminare arhitecturala, lampi cu telecomanda, LED Lighting.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anfaengineering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Anfaengineering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anfaengineering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.068