Direct la continutul paginii »

Delta Print SRLDelta Print este o agentie de productie publicitara, specializata in grafica & design publicitar, tiparirea materialelor promotionale si personalizarea unei vaste game de produse si obiecte.

Obiectivul nostru este realizarea de produse si servicii, menite sa asigure succesul clientilor nostri.

De aceea, cautam sa oferim o gama de servicii si produse, cat mai variata, de o calitate excelenta, incercand sa parcurgem toate etapele necesare realizarii unui produs si sa reducem in felul acesta la minim, efortul si timpul clientului.

In ziua de azi, cea mai mare provocare a publicitatii este atragerea atentiei sau directionarea catre punctul targetat. Oamenii nu au timp si multi dintre ei chiar intentionat ignora mesajele publicitare. Cu noi, creația nu mai este limitata la canalele traditionale – totul in jur poate sa fie un tip de media cu valoare reala de conectare a brandurilor cu publicul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delta Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Delta Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delta Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.