Direct la continutul paginii »

S.C RO-BGAUTO SRLS.C RO-BGAUTO SRL are ca domeniu de activitate toate serviciile de acte inmatriculare auto, numere rosii, traduceri autorizate, radieri auto Craiova. Dorim ca prin profesionalismul sa devenim unul din liderii pietei auto din Craiova. Pretuim timpul tau! Oferim servicii complete de radiere auto. Ce putem face in locul tau: ne ocupam de toate actiunile formale de la intocmirea si depunerea actelor necesare, pana la activitatea birocratica.Firma autorizata in materie de birocratie auto, te ajuta si in cazul pierderii , furtului sau schimbarii actelor auto! Ne ocupam zilnic de scoaterea de duplicate pentru cartea de identitate, talon sau dublura numere auto la preturi fara concurenta.

Inmatriculari auto definitive (asistenta R.A.R, traducerea actelor,emitere asigurare auto obligatori,depunere fisa de prima inmatriculare,creare si anliza doasar inmatriculare,depunere dosar complet la serviciul de inmatriculari auto) si inmatriculati auto provizorii la preturi excelente in cel mai scurt timp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C RO-BGAUTO SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre S.C RO-BGAUTO SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C RO-BGAUTO SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

10.839