Direct la continutul paginii »

Promo PLusSC PROMO PLUS SRL este o companie cu capital privat, înființată în anul 1993, având activitate principală importul și distribuția materialelor de construcție și articolelor de amenajări interioare. În oferta noastră se găsesc materiale pentru instalații electrice, sanitare, amenajări interioare, abrazive, adezivi, scule și unelte, profile aluminiu, feronerie ș.a.

Din 1994 și până în prezent activitatea companiei noastre a cunoscut o dezvoltare rapidă datorită extinderii și diversificării gamelor de produse ieșind astfel în întâmpinarea cerințelor pieței românești. Un alt factor important al creșterii accelerate este și dezvoltărea unei puternice rețele de distribuție care ne permite sa ajungem la fiecare din cei peste 500 de clienți ai noștri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promo PLus se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Promo PLus in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promo PLus, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Promo PLus


12.633Anunturi