Direct la continutul paginii »

BLOC ADMINBloc Admin S.R.L. ofera servicii adresate asociatiilor de proprietari si proprietarilor de imobile (persoane fizice si juridice), in Bucuresti si Popesti Leordeni. Societatea are ca obiectiv principal dezvoltarea comunicarii cu membrii asociatiilor de proprietari si asigurarea transparentei in activitatea de administrare a proprietatii. Serviciile prestate de societatea noastră sunt în conformitate cu legislatia in vigoare si respectă normele de aplicare ale acesteia.

Din experienta noastra am constatat ca Asociatiile de Proprietari doresc un pachet de servicii suplu, fara costuri inutile si acoperitor in acelasi timp atât pentru proprietari cat si pentru conducerea Asociatiei. Mizam pe sprijinul si comunicarea cu membrii Comitetului Executiv, Presedintele si proprietarii care doresc sa se implice in aceasta activitate, pentru o buna administrare a imobilului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BLOC ADMIN se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre BLOC ADMIN in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BLOC ADMIN, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

12.445