Direct la continutul paginii »

Activ Aqua SRLActiv Aqua ofera o gama completa de servicii profesionale de desfundare canal, tevi, fose septice de apa menajera sau pluviala. Compania are in dotare autospeciale pentru vidanjare grasimi si hidrocarburi.

S.C. Activ Aqua S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc, orientata catre nevoile clientului si catre satisfacerea acestuia. Domeniul principal de activitate il reprezinta: eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si activitati similare, prioritar servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, neutralizarea si vidanjarea hidrocarburilor din separatoarele de hidrocarburi, prin tehnologie proprie, curatare si spalare mecanizata, desfundare mecanizata a retelelor de canalizare, inspectia video a sistemului de canalizare, spalare carosabil, lucrari de reabilitare a retelei de canalizare, prin inlocuirea tronsoanelor afectate.

Totodata efectuam si curatarea terenurilor de hidrocarburi si dezintegrarea acestora cu elemente biodegradabile, curatarea peliculelor de hidrocarburi pe suprafata apei (mare, lacuri, balti, ape curgatoare) cu elemente biodegradabile, fara efecte negative asupra faunei si florei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Activ Aqua SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Activ Aqua SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Activ Aqua SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

11.358