Direct la continutul paginii »

Cristallini Boutique SRLCristallini Boutique SRL este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care va pune la dispozitie o diversitate de rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale, ultimele colectii, creatori renumiti.

La inceputul fiecarui sezon Cristallini aduce in Romania rochiile inspirate de pe covorul rosu, rochii purtate de celebritati la premiere sau alte evenimente importante.

Printre alte avantaje pe care le oferim clientelor noastre este reducerea de 10% oferita pentru doua rochii cumparate, livrare gratuita pentru orice comanda, ajustari gratuite si sistemul de cumparaturi in rate fara dobanda, oferit in urma parteneriatului cu banci importante din Romania.

Modelele sunt dintre cele mai variate, pentru orice gust, potrivite oricarei personalitati. Multe dintre acestea se regasesc si in alegerea unor celebritati, pentru diferite evenimente: Covorul Rosu, Premiere, Oscar etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cristallini Boutique SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cristallini Boutique SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cristallini Boutique SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.