Direct la continutul paginii »

Bro Rom Industrial Machines SRLMasini de cusut casnice Brother. Oferte masini de cusut si masini de brodat, magazin virtual cu vanzare. Accesorii, ace de cusut, foarfeci de croitorie.

Termenul de livrare este de 24-48 de ore, socotit de la data preluarii comenzii Dvs, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat de motive independente de vointa noastra si depinde in primul rand de zona in care locuiti.

Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de 10-15 zile lucratoare Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bro Rom Industrial Machines SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bro Rom Industrial Machines SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bro Rom Industrial Machines SRL , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.